Paste cu ciuperci si soia

de Julie in Mancaruri de post, 12 Iun 2010 | 7079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste 250 g
  • Soia cuburi  50 g
  • Ciuperci proaspete 250 g (sau cate vrei !)

Pentru sos: 

  • suc de rosii 150 g, 
  • 3 catei de usturoi,
  • 4 linguri de apa,
  • 2 linguri ulei,
  • condimente.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si soia:

Mai intai ciupercile spalate si scurse de apa, se pun intr-o tava,se presara cu sare sau delikat si se stropesc cu putin ulei.
Apoi merg la cuptor pentru  20 min   (Nu prea mult sa nu-si piarda din proprietati.)
Se fierb pastele in apa cu sare si se clatesc cu apa rece.
Cuburile de soia se fierb 30 min. in apa cu sare, delikat, condimente (piper, usturoi si ce mai vrei)
Se scurg apoi de apa si se prajesc in tigaie cu putin ulei pana se rumenesc frumos  pe toate partile.

   Sosul:

Se incinge uleiul, se pune usturoiul tocat fin, sucul de rosii, apa  si se lasa pe foc sa scada.
Se sareaza si se condimenteaza dupa gust cu piper, busuioc, cimbru, boia dulce si iute.

Mod de prezentare:
Se aseaza pastele pe farfurie, se stropesc cu sos, iar peste ele se aseaza ciupercute si cuburi de soia.
Se presara patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Julie 1

12.06.2010, 15:47

Daca are ciuperci, e bun nu?

nadina73 1

13.06.2010, 02:16

julia lasa ca ela nu se simte bine iau eu si portia eisuper ideie 5 furcu

Laly 1

17.06.2010, 23:58

Ce bine arata ciupercutele.5 furcu

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi si ciuperci, la cuptor